Недвижими Имоти

Консултация за недвижими имоти

 

Правна консултация от специалист при покупко-продажбата на недвижим имот. 

Покупка на имот

Покупката на имот е изключително важно нещо, което е изпълнено с много документация и опасностите от всякакъв вид измама или проваляне на сделката дебнат от всякъде.

Не трябва да позволяваме на понякога дори малки грешки в договори или документи да развалят една успешна сделка с недвижим имот. Ние сме тук, за да вдъхнем сигурност на нашите клиенти при покупко-продажбата на недвижим имот. Ние ще проверим имота и всички договори, за да сме сигурни, че всичко ще бъде наред и сделката ще бъде успешна.

Покупка на нов дом

Защо е нужен адвокат
Недвижимо имущество

Често срещаме предварителни и окончателни договори при покупко-продажби на недвижими имоти, които не са подготвени правилно и не защитават интересите и на двете страни по сделката. Друг често срещан казус е след покупката на имот да се разбере за тежести или възбрани върху имота от трети лица. Това лесно може да се предотврати не коства много усилия – трябва да се пусне заявка за тежести в агенция по вписванията. По този начин сделката ще премине спокойно и без никакви подводни камъни, които могат да причинят вреда на някоя от страните.

 Ние от Dogovor.eu сме адвокати с опит в законите за договорните отношения и недвижимите имоти. Ние подсигуряваме спокойно и безпроблемно преминаване на сделката по покупко-продажба на недвижим имот. И не само това, ние няма да допуснем да се стигне до такава при каквито и да е било нередности в документацията на недвижимия имот. Вашата сигурност е на първо място за нас.

Услуги

Правен анализ на собствеността и проверки за тежести при покупка на недвижим имот.

Ние ще направим всички проверки по собствеността на имота, за да сме сигурни, че страните представящи се за собственици съответстват на написаното в нотариалния акт. Проверката за тежести и възбрани на един недвижим имот за задължителна част от

подготовката при покупко-продажба. По този начин се проверява и доказва, че избраният от Вас недвижим имот няма наложени възбрани от трети лица, които да заявят претенции за имота след придобиването му от Ваша страна.

Проверка на Имоти
Адвокатска кантора

Изготвяне, преглед и корекции на предварителен договор и нотариален акт.

Предварителният договор е неизменна част от процеса при покупко-продажбата на недвижим имот. По този начин двете страни по сделката се споразумяват, че ще подпишат окончателен договор при договорените условия. Ние подсигуряваме изготвянето на предварителен договор, който ще защитава Вашите интереси и няма да Ви притиска нереални срокове и изисквания, които да попречат на изповядването на сделката и да навредят на Вас.

В предварителния договор се описва:

Предмет на договора.
Описание на имота.
Договорените параметри за покупко-продажбата.
Крайния срок за сключването на окончателен такъв.
Права и задължения на двете страни.
Неустойки при неизпълнение на задълженията.

Спокойствие и Сигурност

Доверете се на специалистите от Dogovor.eu, за да си подсигурите спокойствие и сигурност.

Недвижимите имоти могат да имат много скрити проблеми, които освен да загубят Вашето време и нерви могат и да Ви направят жертва на измама. С нашата експертиза ние подпомагаме успешното преминаване на целия процес при покупко-продажбата на недвижим имот.

Спокойствие при покупката на нов дом